Bulletin k utkání #23
Muži Pohár ČF: Florbal Ústí - FBC Česká Lípa
Muži znají své soupeře v Poháru ČF

Muži znají své soupeře v Poháru ČF

Blíží se začátek sezony a jako tradičně srpen patří základním skupinám vrcholové části Poháru Českého florbalu. Na koho se můžete těšit?

FBC Česká Lípa

Pro mnoho fanoušků asi netřeba představovat. Starý známý rival, který je již pravidelným účastníkem Livesport Superligy. Utkání se odehraje na domácí palubovce Sluneta. Ale to není všechno! Speciální zápas to bude hned pro více ústeckých odchovanců. Před touto sezonou přestoupili právě do Lípy někteří naši odchovanci. Jedná se o Marka Netopilíka, Jana Pešku a Václava Vavrušku. Trio již našich bývalých lídrů se tedy představí proti “svým”. Na střídačce pak nalezneme Petra Koptu, který jako asistent postupoval s námi do Superligy nebo také Davida Derku, který vedl náš tým před 3 lety.

BLACK ANGELS

Další tým, který nás čeká jsou černí andělé, tedy BLACK ANGELS. Již stabilní účastník Livesport Superligy, který minulou sezonu skončil po základní části na 7. místě. Probojoval se tedy do předkola play off, kde porazil Otrokovice 2:0 na zápasy a zajistil si tak čtvrtfinále, kde ovšem nestačil na Tatran Střešovice. Toto utkání odehrajeme v Praze.

Fbc Hradec Králové

Poslední soupeř je pro nás velkou neznámou. V minulé sezoně postoupili z divize (hraje i náš “B” tým mužů jen jinou divizi) do národní ligy. Tudíž, papírově by to měl být pro nás slabší soupeř. Navíc se utkání odehraje na Slunetě, kde jsme tradičně silnější i díky skvělé kulise domácích fanoušků.

Program (termíny i časy se mohou změnit)

Florbal Ústí - FBC Česká Lípa             středa 10. 8. 19:30       SH Sluneta
Black Angels - Florbal Ústí                  neděle 21. 8. 17:00       SH Kbely
Florbal Ústí - Fbc Hradec Králové      (zatím nejasné)             SH Sluneta

Autor: Jiří Horák

Zpět na úvod