Bulletin k utkání #100
Do Ústí v rámci Poháru ČF dorazí Kladno
Slibný výsledek ztratilo Ústí v poslední pětiminutovce utkání, s Mladou Boleslaví padlo 2:13

Slibný výsledek ztratilo Ústí v poslední pětiminutovce utkání, s Mladou Boleslaví padlo 2:13

Ústí si s rolí outsidera dokázalo 55 minut poradit velmi slibně, když pět minut před koncem zápasu svítilo na tabuli skóre 2:6. V závěru zápasu však ústeckým hráčům došly síly a dovolili Mladé Boleslavi vstřelit 7 branek ve třech minutách, čímž přišli o dobře vypadající výsledek. Za Florbal Ústí se prosadili Jan Vondruška a Martin Horn.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 13:2 Florbal Ústí

Zápas začal nejhůř jak mohl, Ústí šlo rychle do čtyř a v oslabení obdrželo úvodní branku. I přes tlak domácích to byl ale ústecký tým, který vstřelil ve 13. minutě druhou branku zápasu. Hrabě hodil dlouhý míček na Vondrušku a ten se nadvakrát prosadil. Boleslav se po minutě dostala opět do vedení po brance Martina Tokoše. Po vyloučení Víta Pavelky odskočili domácí o dvě branky, když se v přesile prosadil Dominik Beneš. Minutu před koncem třetiny snížil vedení soupeře Martin Horn.

Rychle po startu druhé periody propálil Hraběho na zadní tyč Adam Delong. I přes enormní tlak domácích dokázal ústecký blok odolávat třináct minut, nakonec se ale domácí prosadili z protiútoku po střele Jana Natova. Minutu na to přidal šestou branku svého týmu Lukáš Punčochář.

Třetí třetina byla pro ústecké hráče velmi náročná. Ústí se téměř nedostalo za polovinu soupeře a většinu třetiny bránilo na vlastní polovině. I přesto se ale svěřenci Davida Stummera nemusí stydět, protože patnáct minut udrželi soupeře na nule. Nakonec však hráčům došly síly a zmizela vůle, která je celý zápas provázela. Mladá Boleslav za 3 minuty vsítila 7 branek a nakonec si připsala jednoznačné vítězství.

Zpět na úvod