Bulletin k utkání #6
Florbal Ústí - FBC Letka Toman Finance Group
Muži přivítají dalšího moravskoslezského soupeře, do Ústí přijede Letka

Muži přivítají dalšího moravskoslezského soupeře, do Ústí přijede Letka

Po čtyřech týdnech se florbalisté Ústí vrací na domácí palubovku. V rámci 13. kola 1. ligy přivítají v neděli 14.11. od 15 hod moravskoslezskou Letku.

FBC Letka Toman Finance Group

Soupeř má za sebou šňůru čtyř porážek. Nejprve prohrál s budějovickými Štíry 10:9, poté neuspěl s vedoucími Bulldogs 3:6. Nedokázal překvapit ani Kladno, odkud odjel s výsledkem 12:3 a nakonec minulý týden doma smolně prohrál 5:6 se Startem.

Letce proto patří devátá příčka se ziskem 13 bodů.
Střelecky se tým spoléhá na Dominika Hubla a Jana Vojáčka, kteří mají shodně po 11 brankách. Výraznou podporou je i Vojtěch Blana se 17 kanadskými body.



Muži Ústí odehráli předešlá čtyři utkání na půdě soupeře. Nejprve je poněkud překvapil pražský Start, se kterým prohráli 7:3. Následující výjezd do Petrovic a Havířova ale po výsledcích 3:8 a 3:9 zvládli, další vítězství vybojovali v Havířově o týden později výsledkem 4:12. Aktuálně se tak nachází na druhé příčce tabulky s jednobodovou ztrátou na brněnské Bulldogs. Znojmo na třetím místě ztrácí na Ústí 3 body.

Vzájemný souboj obou celků se uskuteční v neděli 14.11. a začíná již od 15.00 na hale Sluneta.

Nadále prosíme naše fanoušky, aby respektovali opatření a nadále vstupovali do haly s platným očkováním, potvrzením o prodělání nemoci (ne starší 180 dnů), negativním antigenním (24 hod) nebo PCR (72 hod) testem.



Autor: Adéla Kubíková



Zpět na úvod