Bulletin k utkání #3
Muži: Florbal Ústí - Orka Čelákovice
Ústí zůstává venku neporažené, tentokrát si odvezlo dva body z Českých Budějovic

Ústí zůstává venku neporažené, tentokrát si odvezlo dva body z Českých Budějovic

Ústí zůstává pro Českobudějovické zakletým soupeřem. Už poosmé za poslední tři sezony si ústecký tým připsal vítězství. Tentokrát na půdě Štírů vyhrálo v prodloužení, kdy rozhodl Vladimír Trčka.

FBC Štíři Č. Budějovice - Florbal Ústí 4:5p
branky: 12. Daniel Drobiš, 17. Roman Sedlák, 37. Daniel Drobiš, 40. Vít Strouhal - 4. Martin Fuchsig, 28. Štěpán Malý, 35. Jan Vondruška, 35. Vladimír Trčka, 63. Vladimír Trčka; rozhodčí: Přemysl Bališ - Peter Varga; vyloučení: 2:0 + Ladislav Alinče TDKU + Jan Samuel Polák 4; využití: 1:0; diváků: 213; zásahy brankářů: Radek Kulhan -5 - Matěj Dobosz -4; po třetinách: 2:1, 2:3, 0:0, 0:1

Ústí do zápasu vstoupilo dobře, hned ve čtvrté minutě využilo přesilovou hru po faulu Basíka. Vondruška se Semerádem si za brankou vyměnili míček, Druhý jmenovaný ho přihrál na vrch, kde si ho zatáhl Kolstrunk a tem milimetrovou přihrávkou našel Fuchsiga, který střelou na přední tyč nedal brankáři šanci. Domácí ale dokázali v druhé polovině třetiny odskočit. Nejdříve vyrovnal z přesilové hry Drobiš, následně přečíslení využil Sedlák.

První polovina druhé třetiny opět patřilo hostujícímu Ústí. O vyrovnání se zařídil po přihrávce Kužela, Štěpán Malý. Ve 35. minutě se dostalo Ústí podruhé v utkání do vedení. Vondruška se opět blýskl individuální akcí, prošel obranou jako nůž máslem, vystřihl soupeři oléčka a s míčkem v síti se běžel radovat do rohu. Ústecké vedení navýšil liberecko-ústecký Vladimír Trčka.

Jenže vedení si Florbal Ústí neudrželo až do konce třetiny. Ve 37. minutě si druhou branku v zápase připsal Drobiš, kterého našel v rychlosti Vlček. Vyrovnání přišlo v závěru druhého dějství. Míček dlouho skákal před brankou Dobosze, až si ho našel Strouhal a poslal zápas do prodloužení. V nastaveném čase bylo Ústí tím nebezpečnějším týmem, Kolstrunk si s Trčkou vyměnili míček a druhý jmenovaný rozhodl o výhře ústeckých.

Zpět na úvod