Bulletin k utkání #24
Muži Pohár ČF: Florbal Ústí - FbC Hradec Králové
Zápas o čest, souboj o třetí místo svede domácí Ústí s Hradcem Králové

Zápas o čest, souboj o třetí místo svede domácí Ústí s Hradcem Králové

Základní skupiny Poháru Českého Florbalu míří ke svému konci. Ústí si po dvou prohrách může zvednout sebevědomí proti Hradci Králové. Týmy se spolu utkali před necelým měsícem, kde ze vzájemného měření sil vyšel lépe ústecký celek.

FBC Hradec Králové

Hradec, hrající v národní lize, si v Poháru zatím drží průměr devět obdržených branek na zápas. V úvodním utkání s Českou Lípou drželi relativně krok, nakonec však ztratili tempo a prohráli 5:9. V druhém zápase s Black Angels nedokázali zachytit soupeřovo tempo a prohráli jednoznačně 3:9. Před začátkem Poháru se tým představil na Tigers Cupu, kde si tým připsal tři porážky a jednu výhru, zároveň se potkal s Ústím již v základní skupině, kde prohrál 2:6.

Florbal Ústí

Ústí nezažilo nijak zářivou přípravu, v zápasech s Českou Lípou a Black Angels nesebralo ani jeden bod. Pohár začali domácí prohrou s Českou Lípou, kdy většinu zápasu vedli, ale v poslední třetině vedení ztratili. V Praze proti Black Angels naopak zaspali úvod a horkotěžko se dostávali svěřenci Vladimíra Trčky zpět do zápasu, nakonec prohráli 3:9. Netradičně ve středu budou hrát o čest, kdy se potkají s týmem z nižší ligy.

Přijďte podpořit ústecké hráče v posledním pohárovém utkání na domácí palubovce, již tuto středu 31.8. v 19:30. Budeme se na vás těšit!

Autor: Dominik Hrabě

Zpět na úvod