Bulletin k utkání #36
Muži: Florbal Ústí - TROOPERS
Po obhajobě druhého místa čeká Florbal Ústí domácí utkání proti TROOPERS

Po obhajobě druhého místa čeká Florbal Ústí domácí utkání proti TROOPERS

Ústí si v posledním kole obhájilo druhou příčku výhrou na Hattrickem Brno. Tuto sobotu je bude čekat další brněnský tým, tentokrát jejich soupeřem budou TROOPERS, ti se ve své premiérové sezoně nachází na 12. místě se ziskem 23 bodů.

TROOPERS 5:6 Florbal Ústí

První vzájemné utkání bylo pro ústecké velmi náročné, Ústí vedlo ze začátku utkání, poté však převzali otěže domácí hráči. Ještě v 35. minutě svítilo na tabuli skóre 5:3 pro TROOPERS, Ústí však nesložilo zbraně a zápas otočil pro svůj prospěch.

TROOPERS

Soupeř si v posledním kole poradil s Aligátory z Klobouk, předtím dokázal sehrát vyrovnané utkání s Gullivers a kolo předtím porazil Kladno, se soupeřem se tedy musí počítat. Největší zbraní je útočník Petr Kadlec, který má na kontě 36 bodů, z toho 30 asistencí, kde je nejlepší z ligy. I oslabení se soupeři daří, mají úspěšnost přes 72 %, hodně tomu však pomáhá fakt, že se jedná o čtvrtý nejvylučovanější celek ligy.

Florbal Ústí

Ústí ve šlágru kola uspěli nad Hattrickem Brno a obhájili tak své místo v tabulce. Domácí však nesmí usnout na vavřínech, protože do konce základní části schází ještě šest zápasů. Na dobré úrovni se stále drží brankáři s průměrem pod 4 branky na zápas, v útoku je konzistentní hlavně Tomáš Pšenička, který se hattrickem proti Brnu osamostatnil na první pozici v tabulce střelců celé ligy. Ústí hodně vylepšilo přesilovky, v Brně bylo 100% a celkově je na 41 %.

Přijďte podpořit Ústí v domácím utkání proti TROOPERS, utkání je naplánované na 17:30 na SH Sluneta. V základní části zbývají pouze tři domácí zápasy, tak si je nenechte ujít!

Autor: Dominik Hrabě

Zpět na úvod