Bulletin k utkání #100
Do Ústí v rámci Poháru ČF dorazí Kladno
První domácí zápas proti katovi z playoff, Ústí v poháru přivítá Kladno

První domácí zápas proti katovi z playoff, Ústí v poháru přivítá Kladno

Od vypadnutí v semifinále uběhlo pět měsíců a opět budeme svědky zápasu mezi Florbalem Ústí a Kanonýry Kladno. Tentokrát se týmy střetávají v poháru, ve kterém oba čekají na první body. Kladno padlo s Boleslaví 3:6, Ústí kvůli špatnému závěru padlo 2:13. Zápas se odehraje ve středu 23.8. od 19:00.

Kanonýři Kladno

Kladno v letní přestávce nezahálelo a již tak silný tým dokázalo posílit. Po odchodu Jakuba Bohuslávka přivedlo do kádru Matyáše Bachmaiera, Tadeáše Chrousta, Tomáše Svačinku, Kryštofa Krbce a Adama Kuchynku. Kladno v loňské sezoně skončilo v první lize až deváté, přesto se probojovalo až do finále, kde nestačilo na Butchis. Následně nezvládlo baráž s Karlovými Vary. V poháru vypadl středočeský tým v pátém kole s Českou Lípou.

Florbal Ústí

Ústí přišlo o svoji ofenzivní dvojici Pšenička – Trčka a hledá nové střelce. V poháru se v prvním zápase prosadili Horn a Vondruška. V Loňské sezoně došli domácí do osmifinále, kde nestačili na Mladou Boleslav. V playoff první ligy vypadlo Ústí v semifinále, kdy ztratilo vedení 2-0 na zápasy právě s Kanonýry. Ústecká Sluneta patří mezi nejnavštěvovanější haly v republice. Loni se umístilo Ústí první v návštěvnosti mezi prvoligovými týmy s průměrem 240 diváků, v playoff dokonce 410 diváků na zápas, v superlize by se Ústí vešlo do první šestky.

Druhý pohárový zápas začne ve středu 23.8. od 19:00. Přijďte domácí podpořit poprvé v domácím prostředí! Vstup Zdarma!

Zpět na úvod