Bulletin k utkání #102
Muži: Florbal Ústí - FBC Letka
Poprvé doma! Na ústeckou palubovku dorazí FBC Letka

Poprvé doma! Na ústeckou palubovku dorazí FBC Letka

Sezóna je v plném proudu a ústečtí diváci se v rámci druhého kola mohou těšit na první domácí utkání. Na ústecké parkety dorazí tým z daleka, FBC Letka. Loni ve vzájemném utkání na Slunetě padlo 20 branek, diváci by se tak mohli dočkat brankových hodů. Zápas začíná 10.9. od 18:00.

FBC Letka

Letka zažila průlomovou sezonu, když se po základní části umístila na pátém místě a tím se probojovala do playoff, tam nestačila na Hattrick Brno. Letka se nezúčastnila poháru. V prvním kole se Letce nepodařilo porazit nováčka z Hradce Králové. Nejproduktivnějším hráčem v loňské sezóně byl Daniel Filip, ten získal 34 kanadských bodů, ale Letku opustil a zamířil do Paskova.

Florbal Ústí

Ústí zvládlo vstup do nové sezony, když porazilo nepříjemné Štíry z Českých Budějovic 5:2. V utkání se třemi body blýsknul Dan Semerád, který ale ze studijních důvodů nebude týmu k dispozici po několik měsíců. V poháru se ústeckým hráčům příliš nedařilo a skončili poslední, další pohárové utkání sehrají s FBC Říčany již v úterý 12.9. Loni dokázali domácí ve dvou zápasech s Letkou nastřílet 24 branek.

Přijďte se podívat na pořádnou přestřelku, kterou tento zápas slibuje. Už v neděli od 18:00!


Zpět na úvod